Mirek škoda frekvence 1

Program Frekvence 1 povede od listopadu Mirek Škoda RadioT

Shrnuto v jedné větě - podařilo se nám dát dohromady tým snů, dát život novým pořadům a Křížový výslech jsme posunuli o hodinu dopředu, takže začíná už v 9 ráno, říká Mirek Škoda, programový ředitel Frekvence 1 a dodává: Když už se s o něčem bavit, tak jen s těmi NEJ. Velmi nepříjemná situace postihla moderátora rádia Frekvence 1 během nedělních zpráv v 18:00. V průběhu zpráv totiž dostal epileptický záchvat. Novinářka Frekvence 1, která zprávy prezentovala, mu dávala první pomoc. Zneklidňující zvuky tak mohli po dobu jedné minuty slyšet i všichni posluchači tohoto rádia Zpěvačka a moderátorka Linda Finková dostala výpověď z rádia Frekvence 1. A to minutovou. Rádio, kde moderovala s kolegyněmi Anetou Christovovou a Vlaďkou Pirichovou Dámský klub, se s ní hodně rychle rozloučilo. Ráno přišla do práce a bylo jí oznámeno, že končí. Nesměla se ani přiblížit k mikrofonu, aby se rozloučila s posluchači

Z rádia Frekvence 1 odchází její ředitel Miroslav Škoda

Jsem uživatelem vozu Škoda Felicia 1.3 MPi, od najetí 35 000 s přečipovanou stříkačkou u CIMBU Motorsport. Co se motoru týká, spokojenost nejvyšší, nikde mne nenechala a dnes už má 230 000 za sebou a pomalu uvažuji o přeměření tlaků a případné záměně některých pohyblivých částí motoru, například celý motor. Miroslav Škoda na Frekvenci 1 zaèínal v roce 1995 jako reportér a moderátor, pak byl šéfredaktorem zpravodajství Frekvence 1 a Evropy 2 a poté šéfdramaturgem Frekvence 1, doplnil MediaGuru. Letos Frekvence 1 zavedla programové zmìny, napøíklad novı kontaktní poøad s Martou Jandovou nebo rozšíøila zpravodajství Z pozice ředitele stanice Frekvence 1 odejde na konci listopadu Miroslav Škoda. V rádiu strávil přes 23 let. V rámci organizační změny jej nahradí stávající šéf Evropy 2 David Šmídt, který bude zastávat nově vytvořenou funkci vedoucího rádií skupiny Active. ČTK to v pátek řekla ředitelka Active Martina Říhová Ředitel rádia Frekvence 1 Miroslav Škoda odpovídal posluchačům rádia na otázky související s blížícím se odchodem moderátorů pořadu Těžkej Pokondr Milošem Pokorným a Romanem Ondráčkem. Situace se v minulém týdnu vyhrotila natolik, že moderátoři se rozhodli opustit rádio Frekvence 1, mají pocit, že vedení rádia jim příliš zasahuje do výběru hostů pořadu

Mirek Šafránek - Moderátor rádií Bonton, Frekvence 1 a DJ, Brno, Czech Republic. 533 likes. Oficiální facebooková stránka DJe a moderátora Mirka Šafránka Budeme klást větší důraz na lifestyle, ubereme na expresivnosti, která může být v oblasti vztahů pro některé posluchače nepříjemná, uvedl ředitel Frekvence 1 Mirek Škoda. Dámský klub, který Frekvence 1 vysílá již třetí rok, rovněž mění jednu z trojice moderátorek. Lindu Finkovou od února nahradí Martina. Rádio Frekvence 1 obdarovalo Karla Gotta neobvyklým dárkem! Mistr dostal ke svým dnešním jmeninám vlastní Božské rádio, které nehraje nic jiného než písně právě Karla Gotta!. Nápad na vznik Božského rádia vzešel u příležitosti sedmdesátých narozenin Karla Gotta, kdy ředitel Frekvence 1 Mirek Škoda dostal od mistra jeho kompletní diskografii

Kolegové to zvládli skvěle, moc jim děkuju. Náš moderátor už je v pořádku, takže mě jen mrzí, že jsme mohli některé posluchače vyděsit. Ale jelikož všechno dobře dopadlo, je z toho naštěstí jen trochu zvláštní novoroční historka, uvedl ředitel Frekvence 1 Mirek Škoda Ale čas uhladí hrany a i tam, kde dřív byla hořkost dnes opět panují korektní vztahy, říká ředitel rádia Mirek Škoda. Lindu Finkovou od února v éteru nahradí zkušená moderátorka Martina Sokolová. Na Frekvenci 1 se těším a doufám, že mě posluchači přijmou

[Tisková zpráva] 24. ledna nasadí rádio Frekvence 1 nový pořad. Hlavním tématem budou sex a vztahy okořeněné o módu a životní styl [Tisková zpráva] Praha, 3. března 2008 - Kde je nejvíc stylu, zábavy, otevřených rozhovorů a osobností? Jednoznačně na Frekvenci 1. Z tohoto fakt Frekvence 1 už je výrazně interaktivní rádio. Web ale funguje jako rozšířená nabídka pro ty, kdo mají potřebu být ještě aktivnější. Internet má v tomto téměř neomezené možnosti, říká Mirek Škoda, programový ředitel Frekvence 1 Zpěvačka Linda Finková byla léta hlavní tváří pořadu Dámský klub rádia Frekvence 1. Teď dostala v rádiu výpověď. Pořad čekají změny, protože posluchačky prý dávají přednost jemnější formě vyjadřování

Já jsem ale přesvědčený, že se to 100 t km chovalo jinak a teplotu drželo. Navíc jsem včera jel jinou O3 se stejným motorem (teda těch 140 kW, místo mých 110 kW) a chování teploty vody bylo stejné jak jsem zvyklý. Náhradní O3 s 1,6 TDI taktéž. Testováno v podobných teplotách, lehce pod nulou. Díky moc, Mirek Mirek Šafránek - Moderátor rádií Bonton, Frekvence 1 a DJ, Brno, Czech Republic. 533 likes. Oficiální facebooková stránka DJe a moderátora Frekvence 1 Mirka Šafránka Nemám potřebu přehánět. Průměrná spotřeba u Fel 1.3 MPI 50kW je podle stránek Škoda-Auto 6,7 l/100 km. U Fel 1.9 D 47kW 5,5 l/100 km. Z vlastni zkušenosti je skutečná průměrná spotřeba nižší cca. 5,2 na normální motorovou naftu a 5,3 na bio. Takže u toho benzínu to bude obdobné

Novým programovým ředitelem Frekvence 1 se stane Miroslav

Moderátorem víkendových večerů na Frekvenci 1 bude i nadále Karel Rychlý. Shrnuto v jedné větě - podařilo se nám dát dohromady tým snů, dát život novým pořadům a Křížový výslech jsme posunuli o hodinu dopředu, takže začíná už v 9 ráno, říká Mirek Škoda, programový ředitel Frekvence 1 Miroslav Škoda | Praha, Hlavní město Praha, Česko | Konzultant, interim manager ve společnosti Na volné noze | 70 spojení | Zobrazit úplný profil uživatele Miroslav na LinkedIn a navázat spojen Podstatou fungování jakéhokoliv lidského společenství je dodržování dohod a smluv. Frekvence 1 má s panem Pokorným a panem Ondráčkem uzavřenou smlouvu a v tuto chvíli hledáme dohodu novou, tak abychom splnili nepsaný závazek posluchačům a pozvaným hostům, uvedl Škoda na webu Frekvence 1 Mirek Dudek je na Facebooku. Přidejte se k síti Facebook a spojte se s uživatelem Mirek Dudek a dalšími lidmi, které znáte. Facebook dává lidem příležitost sdílet a dělá tak svět otevřenější a.. Mirek Pavlíček je na Facebooku. Přidejte se k síti Facebook a spojte se s uživatelem Mirek Pavlíček a dalšími lidmi, které znáte. Škoda Auto. Rok ukončení studia 2011 · Mladá Boleslav. LOL, Frekvence 1, MEATFLY, Horčička s.r.o. - AUTOŠKOLA, 10 nejvtipnějších profilových fotek na FB - na 100% se zasmějete, Adolf.

Ředitel Frekvence 1: Vulgarity mi vadí, kádrovat ale

Ředitel Frekvence 1 Škoda na konci listopadu odejde

HAMROVÁ se chce zviditelnit! - Šíp

Frekvence 1: víc zábavy, víc hvězd, víc akce - Lupa

1. Frekvence 1 představila nový web Marketingové noviny
  2. Finkovou vyhodili z Frekvence 1
  3. Mirek - ŠKODA Forum - SKODAHOME
  4. Škoda felicia 1.9D - Diskuze auto.c
  5. Frekvence 1 a Evropa 2 dnes nově! - Super-Rádio
  6. Miroslav Škoda - Konzultant, interim manager - Na volné

Šokující tvrzení Pokondrů: Zakázali nám pozvat i Gotta

HARLEM SHAKE FREKVENCE 1

1. „Třetinu úředníků bych propustil. Vláda rozvolňuje podle toho, kdo nejvíc křičí.“ - Bohumír Dufek
  2. Frekvence 1 - To nejlepší z muziky (spot)
  3. Čtvrníček volá Babišovi, ten říká že Kalousek je buze*ant!!

Dalibor Janda (Host Frekvence 1)

Minář z Milionu Chvilek má novou stranu

1. Michal Prokop: Kolej Yesterday dodnes ovlivňuje mou kariéru
  2. Takto sa predávali škodovky (typ 742)
  3. Škodovka opouští Českou Republiku / Škodovkou na Dakar
  4. Sparťani: Limberský, ty si hovado!
  5. Vymazání servisního intervalu Škoda Octavia III
  • Anavy siroke baleni.
  • Depilátory recenze.
  • Vizualizace 3d.
  • Ventilátory palouček.
  • Toyota rav4 selection.
  • Šalvěj na barvení vlasů.
  • Injekce pred operaci.
  • Soda bikarbona na nohy.
  • Exkluzivky pro ps4.
  • Fitness tričko panske.
  • Koza prodej.
  • Jídelna na pankráci.
  • Byt s předzahrádkou brno.
  • Star uml.
  • Copankovy mantinel navod.
  • Rakovina žaludku u psa.
  • Průlivy světa.
  • Nábytek hodonín.
  • Westernová obuv.
  • Pusinky v horkovzdušné troubě.
  • Technický borax.
  • Kočky a horko.
  • Oko horor online.
  • Implicitní.
  • Facebook messenger windows app.
  • Norman reedus model.
  • Tetování liberec cena.
  • Samsung galaxy sm n9005.
  • Klub za starou prahu program.
  • Vlastimil zavřel.
  • Epic games login fortnite.
  • Rasa u konecniku.
  • Kamenná pracovná doska cena.
  • Indonal hpv.
  • Mini usb kabel.
  • Vězeňská služba wikipedie.
  • Jak vymenit zaluzie.
  • Losartan.
  • Ps3 programy.
  • Živočišný jazyk.
  • České podcasty spotify.